İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Üsküdar Anaokulu

Üsküdar Anaokulu

Acıbadem Mahallesi Eczacı Necip Akar Sokak No10 Üsküdar/İSTANBUL 34660
Vizyon
Okulumuz, Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı, insan haklarına ve doğaya saygılı, toplumsal uyum becerileri yüksek nesillerin yetişmesi amacıyla çalışmalarını yürütür. Bu amaç doğrultusunda uygun eğitsel ortamların oluşturulması ve bu ideal eğitim/öğretim ortamlarının, eğitim bilimlerinin verileriyle, sürekli gözden geçirilmesi ve gerekli değişimlerin yapılması yöntemiyle hareket eder.
Misyon
Okulumuz Türkiye Milli eğitiminin temel değerleri ışığında; Bireysel farklılıkları gözeterek, eğitim/öğretim ortamlarını sürekli geliştiren bir yapıya sahiptir. Temel amacı okulöncesi yaş grubundaki çocukların eğitim öğretim faaliyetlerine bilimsel bir perspektiften bakarak çocukların hazır bulunuşluk düzeylerinin ilkokul eğitimine uygun hale gelmesidir.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
08:00-13:00 Sabah grubu 12:00- 17:00 Öğlen grubu 08:00-16:20 Kulüp sınıfları
Doğalgaz- Kalorifer
Ulaşım